De flesta har nog varit med om att de helt enkelt inte orkar gå ur sängen en arbetsdag och klä på sig en kostym. För dessa personer har man nu tagit fram en kombination av en kostym och ett duntäcke. Det låter helgalet men har blivit en succé på nätet.

11778677-happy-woman-stretching

Att klä sig i kostym kan göra att man höjer sin status på arbetsplatsen och får en att känna sig mer maktfull. Detta har vi skrivit om tidigare. Men att klä sig i kostym varje dag är ganska jobbigt och de flesta föredrar nog att bära lite bekvämare kläder om dagarna. För de personer som däremot måste ha kostym på jobbet, men är alldeles för bekväma för att göra det, har man nu tagit fram ett helt nytt klädesplagg. Plagget är en kombination av ett duntäcke och en kostym, vilket innebär att man inte måste lämna sitt sköna täcke hemma för att ta sig till jobbet.

Nya plagget Suvet

I Expressen kan man läsa om det här kombinerade duntäcket och kostymen, som går under namnet ”The Suvet”. Det är en hotellkedja som har utvecklat det här plagget och de har tagit hänsyn till att många lider av sömnsvårigheter och problem att komma upp ur sängen om morgnarna. Den här konstiga kostymen har fått mycket uppmärksamhet, framförallt i brittiska medier, och många hyllar den. En del tycker till och med att det vore trevligt att ha en speciell dag på jobbet då alla kommer klädda i en sådan här skapelse.

Finns i begränsad utgåva

Suveten består av två delar och är helt vit som ett duntäcke. Kostymen är även utrustad med en vadderad nackkrage som den som vill kan ha som kudde när de är på väg till jobbet på tunnelbanan eller bussen. Suveten finns än så länge bara som en prototyp men man planerar på att släppa den i en begränsad utgåva och säljer den bra så kan den börja säljas för en större allmänhet.