Januari är en månad av mode, och nu verkar herrmodet än mer ha fått ge vika för det kvinnliga. Då gäller det att man ser sig om riktigt noga för att veta avd det är man som man ska satsa på för att hålla stilen i vår. Och wow, vilken stilig vår det kommer att bli.

5063595-long-beard-and-mustache-hipsterNär det kommer till mode och stil så är det mycket viktigare än avd många tror. Den kan få en att känna ett större självförtroende och verkligen lyfta oss människor till den nivå vi vill vara på. När det kommer till en arbetsintervju exempelvis så är stilen mer än någonsin viktig, och om just detta går det att läsa om här. Man menar på att utseendet blir allt viktigare när man söker jobb, och kanske är det på grund av att vi visar upp vad för typ av person vi är och man blir dömd efter bara några sekunder. Här får du några tips på vad man som kan ska satsa på för att vara så rätt man kan bli till våren.

Platå på männen

I en artikel från Dagens Industri går det att ta del av de senaste och smaskigaste tipsen, och vad man som kille ska satsa på om man vill vara helt rätt är följande:

  • Satsa på lite klack. Nu till våren ska man inte bara se platå på damer utan nu får även herrarna chans att känna sig lite högre och lite mäktigare. För visst ska väl män också få känna på livet på högre höjder?
  • Pälsjackan är även en jacka som vi kommer att få se mer av, både i vår och även till hösten. Satsa absolut på en päls som är fusk.
  • För att vara riktigt inne ska man även satsa på en snygg hatt som man provat ut med omsorg och till den ska man lägga upp sina kostymbyxor gärna en decimeter om man vågar. Detta för att visa sina mankels. Manliga vader.

Viktigt att komma ihåg att blanda in din egen personlighet i stilen för att inte tappa bort dig.