Många jobbar hemifrån och har gjort det ett bra tag nu. Det är lätt att bli för bekväm på hemmakontoret och glömma bort att ge ett propert och fräscht intryck. Men det är värt att lägga ner lite tid på ditt utseende.

Det senaste året har hemmaarbete blivit vardag för många. Nu när det har gått en tid kanske du känner dig omotiverad att klä upp dig och piffa till dig inför det digitala mötena. Du behöver inte ge upp mjukiskläderna helt ,men att ta en dusch, tvätta håret och klä upp dig inför dina digitala möten kan vara en bra idé. Förutom att du kommer känna dig mer fräsch och pigg ger du ett proffsigt intryck om du har klätt upp dig. För att se fräsch ut är ett tips att använda hårprodukter från Four Reasons https://jolie.se/produkt-kategori/varumarken/four-reasons/ som är en ecocertifierad hårserie. Deras produkter kan ge ditt hår en helt annan aura. Tricket med att få ett glansigt och snyggt hår är främst att först hitta ett bra märke som gör bra produkter och sedan ta reda på vilken hårtyp du har för att kunna välja rätt sorts produkter.

Lägg en snygg makeup

När du ska se proper ut på dina digitala möten ska du fokusera på överkroppen. När du har videomöten är det störst fokus på din överdel, dekolletage, axlar, hår och makeup. När det gäller makeup är det en bra idé att åtminstone lägga en snygg basmakeup de dagar du har videomöten. När din kollega trycker upp dig på helskärm kommer varje detalj i ditt ansikte att synas.

Variera kläderna under arbetsveckan

När det kommer till kläder är ett tips att planera dina veckans kläder och tänk porträttvy. Variera färgerna på kläderna och skifta mellan kläder med och utan mönster. Du kan också tänka lager på lager och ena dagen ha en striktare still för att nästa ha en lite mer ledig stil. När du inte ha några videomöten kan du klä dig i ditt snygga lounge-set.